Första poängseglingen blev inställd på grund av blixt och dunder, alla som var på plats passade dock på att fika och ha trevliga samtal kring segling. I Forsviksseglingen i lördags segrade Kent Persson i sin Luffe, 2:a var Team Åkeriet i T24 och 3:a Mats Lindberg Dehler 36.

Övriga placeringar : 4.a Sune Augustsson Beason 31, 5:a Kurt Jakobsson Scanmar 33, 6:a Björn Davidsson Maxi Racer, 7:a Toivo Stark Wasa Atlantic, 8:a Sören Mann Nawiatr,  Utgick Team Strand Maxi Fenix,Tomas Andersson Maxi Racer

På Lördagskvällen var vi ett stort härligt gäng som firade in årets säsong på Vårfesten med massor av god mat och trevlig stämning.

Resultatet finns också anslaget på anslagstavlan vid klubbhusets ingång.

Vi vill också påminna om att ALLA medlemmar är välkomna till aftersailen vid poängseglingarna, man måste alltså inte vara med och segla för att fika efteråt utan det går utmärkt att komma ner till klubben och umgås.

Tomas Andersson

Seglingsnämnden