Utlottningspriser till deltagarna i CSS seglingar

Seglingskommittén och styrelsen har beslutat att lotta ut tre presentcheckar hos Erikssons Skeppshandel till ett värde av 1300:-/st i butiken utan rabatt. De lottas ut bland deltagare utanför prispallen och man får en lott för varje segling man deltager i, detta för att främja deltagande.
Forsvik Höst kommer att seglas till minne av Tor Axelsson som under sin levnadsbana gjort stora insatser som bland annat Ordförande, Eskadergeneral och Juniorledare.
Under nästa år så kommer klubbens seglingar inte benämnas poängsegling 1, 2, 3 osv utan vi kommer att namnge varje segling efter CSS:are som gjort en insats för klubben, seglingsnämnden mottager gärna förslag på lämpliga kandidater, mejla ditt förslag med motivering till info@rc-butiken.se
Mycket glädjande med 13 båtar på startlinjen senaste onsdagsseglingen !
Tomas Andersson
Seglingskommittén