Örjan Heedmans Minne

Örjan Heedmans Minne uppdaterat
Seglingen genomfördes i Bottensjön med en bana CSS-Forsvik-Storön(valfritt håll)-Forsvik-CSS. Det var ytterst utmanande förhållanden med stora vrid och tryckskillnader. Segern gick till Tomas Andersson i Maxi Racer som även seglade singel, tvåa Sören Mann och Petter Axelsson i Multi 23, trea Magnus Bender och Lars-Erik Andersson i Caribbean 22. Efteråt samlades alla seglare utomhus i skuggan bakom klubbhuset och åt Falafel och återhämtade den stora vätskeförlusten. Nio båtar totalt kom till start eftersom många medlemmar passade på att segla ut och ha en weekend på Vättern i det fina vädret, så med tanke på detta så var deltagarantalet bra och vi hade även nya båtar på linjen, Magnus Bender och Torsten Munkstedt välkomnas i gänget. Ett mycket lyckat arrangemang enligt alla seglare.
Tomas Andersson
Seglingskommittén ordförande