Byggbilder och Seglarsidorna

4/12

Gjutning påbörjas

Carlsborgs Seglarsidor

Nr 2 – 3 2020

Medlemsinformation från Carlsborgs Segelsällskap

Nu är bygget igång!

Klubbstugan är riven och grunden för den nya stugan börjar ta form!

Äntligen är vi igång med etapp 2 gällande ny klubbstuga för CSS. Jag tycker det är oerhört skönt att jag äntligen kan skriva dessa ord i Seglarsidorna för en ny stuga är efterlängtad från många håll i föreningen.

Grunden skall vara klar innan November tar slut och stugan skall vara tät innan Jul om allt går som planerat. Färdigbyggt är det 31/5 2021 så invigning blir i Juni månad!

Året som gått har annars varit väldigt speciellt på många sätt då vi fått anpassa vår verksamhet för pandemin som rått och råder. Vi får hoppas på ett mer normalt år för 2021 men det finns naturligtvis inga garantier.

Årets sommar var väl lite sisådär vädermässigt. Riktigt bra bitvis men inte i några längre perioder, tyvärr. Våra klubbseglingar har fungerat bra med något fler båtar än vanligt trots att vi inte kunnat anordna aftersail som tidigare år. De flesta större seglingarna runt Vättern har varit inställda pga pandemin.

Gästverksamheten på CSS har naturligtvis drabbats även den men vi är lite överraskade att vi kunnat hålla siffrorna så pass bra ändå.

Nog om elände!

Vi träffas på Höstmöte 11/11 för att planera ett bättre 2021 med en ny klubbstuga som skall invigas i Juni månad!

Välkomna!

Glöm inte att kolla av hemsidan regelbundet!    www.seglarna.se     och

Kom ihåg att maila oss på  css@seglarna.se  om du bytt adress, båt, mailadress, tel.nr etc. så att vi kan hålla matrikeln uppdaterad.

Länk till seglarsidorna i pdf

Nu när bygget börjar ta form så Vi kommer följa bygget och löpande lägga upp bilder på denna nyhet.

/Styrelsen