Navigation/Båtförare/SRC(VHF) kurser.

Hej!

Välkommen att anmäla dig till båtförarkurser.

Kurserna sker på distans via dator. Du får en länk för att logga in och följa kursen interaktivt men med uppkopplad kursledare som närvarar hela tiden. Du kommer då att delta aktivt för att kunna ställa frågor och lösa uppgifter gemensamt, samt enskilt i egen takt hemma mellan träffarna, och då ”ta med” eventuella frågor till nästa kurstillfälle.

Kursen är tänkt att hållas på fem tisdagar med början den 2/2 2021,  kl 18.30 och två timmar framåt. Denna tid kan bytas mot annan tid, om gruppen så önskar.

Kursavgift 1000 kr per deltagare.

För att gå kursen börjar man med att anmäla sig och köpa kursmateriel som består av läroböcker för båtförare, kustskeppare, SRC(VHF), övningsbok, sjökort 931, 93 och kort 1, bestick såsom passare transportör och linjal, allt packat i en väska.

Pris 1300 kr. Detta kan hämtas i Hjo eller om du så önskar, så skickar vi hem det till din adress.

Vi kommer att börja med att övergripande presentera regler för att använda VHF-radion. Därefter, steg för steg, studerar vi praktik och regler för att säkert navigera och framföra båten på sjön.

Efter kursen kan man om man så vill avlägga prov och examineras för båtförarintyg och SRC-intyg (VHF-radio).

I kursmaterielen finns även utrustning för att, om man så önskar, studera vidare för att i nästa steg examineras för kustskepparintyg.

Vid ytterligare frågor, ring 0708 – 81 14 41.

Välkommen att anmäla dig på: info@hagmyr.se

Göran Hagmyr

Petter Axelsson

Utbildningsansvarig