Rabatterbjudande på högsäsongsbiljett GÖTA KANAL vid köp tom 12/2 2021

ÖVBF fortsätter sitt samarbete med Göta Kanalbolaget, och erbjuder en fortsättning med  kanalrabatten  för  medlemmar tom 12/2-2021. Biljetten är fullt avbokningsbar ända fram till ankomst. Bokningen sker med rabattkod på Göta kanals hemsida. 

Medlemmar som bokar högsäsongsbiljett för fritidsbåt på Göta kanal senast 12 feb får 25% rabatt på ordinarie pris. Rabatten gäller både delsträcka och hela Göta kanal tur alt tur/retur. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter i vår medlemsklubb Slusstrappan och gäller ej på för- och eftersäsong.Normalt tar resan Sjötorp till Mem 6-8 dagar. Men i biljetten ingår 5 gästhamnsnätter i våra 21 gästhamnar, så det finns ingen anledning att stressa.Med en högsäsongsbiljett så kan man checka in på Göta kanal när man önskar under hela perioden 15 jun – 11 aug. När man checkar in på Göta kanal så får man två servicekort och en biljettflagga att fästa på båten. Kanalflaggan visar att man löst kanalbiljett och får ligga i Göta kanals gästhamnar på den sträcka man köpt biljett och får nyttja el och dricksvatten. 

Servicekorten fungerar som passerkort till Göta kanals gästhamnsservice med toalett, dusch, tvättstuga, septitanktömning och latrinvask. Med servicekorten får man dessutom fri entré till Göta kanalutställningen i Motala samt Kanalmuseet i Sjötorp.

 Avbokning

Biljetten kan avbokas ända fram till incheckning och pengarna återbetalas. Endast en bokningsavgift om 249:- tas ut vid eventuell avbokning.

 Rabattkod

Vid bokning skriver man in: lidingö21 i rutan för kampanjkod så dras rabatten automatiskt.

Länk till bokning

https://avtal.gotakanal.se/se/ticket-selection/reservation-normal

Mer information om att resa på Göta kanal

https://www.gotakanal.se/sv/fritidsbat/

Övriga frågor kontakta Bo Christer Bofeldt Tel 0768133587 eller mail  bo@cbmediasweden.se

 

 

Foto av axel@axeladolfsson.com