Vårens program av seglingsträffar

Hej här nedan finns lite intressanta träffar att medverka på:

 

27 Januari kl 18.00 Seglingens ABC En teoretisk del om hur en segelbåt fungerar och är uppbyggd. För medlemmar och dom som tänker skaffa segelbåt Ansvariga Sture Löving och Lollo Wallerman.

10 februari Kl 18.00 Del 2 av Seglingens ABC . Här går vi in på funktioner och hur allt fungerar på en båt men även svagheter  och sådant man bör se upp på en båt. Ansvariga Sture och Lollo.                            

NSTÄLLT!!!   7 Mars Kl 15.00 Obs Lördag Mingelafton med Toyvo och Gunilla, Vi får ta del av en av alla resor som dom gjort med Kvasthilda.  Klubben bjuder på någon enklare mingelmat. Välkommen till en trevlig lördagseftermiddag. Ansvarig Lollo Wallerman.

25 mars Kl 18.30 Årsmöte se särskild inbjudan och utskick. Ansvariga styrelsen.

18 april lördag Kl 11.00 till 16.00 Superlördag på CSS område. Båtloppis ta tillfället och fynda eller bli av med alla grejer som är överflödiga. Vi ställer ut bord och är det dåligt väder  sätter vi upp tält. Leverantörer av polermedel och bottenfärg kommer och demonstrerar kan även bli annat också. Alla medlemmar bjuds på Pyttipanna under dagen övriga får betala. Ansvarig Lollo Wallerman

17 maj Kl 11.00 Seglingsnämnden har heldag med utbildning segeltrim och hjälp med detaljer på båten. Se särskild inbjudan som kommer några veckor innan. Ansvariga Seglingsnämnden.

24 maj söndag Kl 10.00 Forsvik Vår Se seglingsprogrammet för all information Ansvarig Seglingsnämnden.

OBS kolla alltid hemsidan  en vecka innan om dom olika aktiviteterna där vi kan komma med mera information om aktiviteten.

LADDA NER PDF HÄR