Carlsborgs Seglarsidor Nr 1 2022

Carlsborgs Seglarsidor

Nr 1 2022

Medlemsinformation från Carlsborgs Segelsällskap

Seglarsidorna är igång igen!

Hej på er och välkomna till seglarsidorna igen efter 1 års uppehåll. Pausen var inte planerad men nu skall vi vara på banan igen!

Klubbstugan är klar och står redo att användas nu efter att restriktionerna tagits bort.

Området runt klubbstugan är i stort sett klart. Det sista görs klart under arbetsdagen i april. Vi ser även över hamnplatserna med nya elstolpar och belysning plus 4 nya laddstolpar till husbilsplatserna.

Nästa stora puck att hantera är att få grepp om vad kommunen vill skall ske med våra vinteruppställningsplatser för båtar. Vi har blivit kontaktade av kommunen strax innan Jul och har nu fått till ett möte 15/3 där vi skall starta upp ärendet. Vi återrapporterar angående detta på årsmötet 24/3.

Förövrigt så jobbar vi med att få styrelsen komplett. Vi saknar i skrivande stund både kassör och ansvarig för drift och underhåll. Detta är inte hållbart i längden utan måste komma till en lösning snarast. För få medlemmar får arbeta med för många uppgifter!

Bjud till och anmäl ditt intresse till valberedningen eller någon i styrelsen! Du är efterlängtad!

9:e april så blir det full fart nere på CSS då Lollo och Fredholm håller i taktpinnen!

Pressenningsdragardagen går då av stapeln med en massa aktiviteter! Lägg in detta i kalendern!

Detta får räcka för nu så fortsätter vi på årsmötet!

Glöm inte att kolla av hemsidan regelbundet!

Kom ihåg att maila oss på  css@seglarna.se  om du bytt adress, båt, mailadress, tel.nr etc. så att vi kan hålla medlemsregistret uppdaterat.

Vi ses på årsmötet den 24/3! / Rikard