Båtloppis under Presenningsdragaredagen Lördagen 9 April.

Välkomna till en heldag på CSS med en mängd olika aktiviteter under dagen

09.00 börjar vi och hjälper varandra att dra presenningarna över båtarna och tar ner täckmaterialet. CSS kommer och visa och vilka regler som gäller för hantering och borttagning av bottenfärg och vad för olika produkter som är godkända. Erikssons Skeppshandel har med olika produkter som används till båtvård, vi kommer att kunna köpa dessa produkter till bra rabbaterade priser.

10.00 Då startar Båtloppisen du som har massa grejer som du inte använder passa på och sälj eller köp .Vi har några bord som man kan låna eller tag gärna med om du har. Erikssons Skeppshandel kommer att sälja kläder till bra priser.

11.30 Bjuder vi på korv med bröd kaffe och kaka i vårat fina klubbhus. Medan vi fikar kommer Rickard att informera om läget i klubben och hur sommar vädret skall bli. Årets seglingar informerar seglingskommittén om. Hur årets juniorverksamhet berättar ansvariga om.

13.00 Då kommer Toivo och Gunilla at ge tipps om hur man kan semestersegla i Östersjön. Besöka våra grannländer i öst. Vad kan det behövas för navigationsutrustning .Vad gäller vid angöring och i hamnar. Vi får säkert se många fina bilder, och höra om roliga möten.

Håll koll på hemsidan så kan det komma mera info om dagen eller kanske du kan bidraga med något som är intressant så hör av dig till Rickard eller Lollo Wallerman.

Detta är en dag där vi skall umgås och inga jobb skall göras på våran anläggning bara njuta av den fina anläggningen vi har och förbereda oss för den bästa sommarn i mannaminne.

Nu börjar vi få vårkänslor!!!!!!!!