Presennings dragare dagen Lördagen den 6 April.

10.00 börjar vi och hjälper varandra att dra presenningarna över båtarna och tar ner täckmaterialet.

10.30 Då startar Båtloppisen du som har massa grejer som du inte använder passa på och sälj eller köp .Vi har några bord som man kan låna eller tag gärna med om du har. Erikssons Skeppshandel kommer att sälja kläder till bra priser.

11.00 Mickael på Skeppshandel kommer att förkovra oss i hur våra båtmotorer fungerar och vilken skötsel dom behöver under året för att fungera bra.Det blir även annan info typ om toaletter och sugtömningar av tankar m.m

12.00 Bjuder vi på korv med bröd kaffe och kaka i vårat fina klubbhus. Medan vi fikar kommer Rikard att informera om läget i klubben och hur sommar vädret skall bli. Årets seglingar informerar seglingsnämnden om. Hur årets juniorverksamhet berättar ansvariga om.

13.00 Då kommer Toivo och Gunilla att berätta om senaste seglingen till England del 2 av seglingen. Håll koll på hemsidan så kan det komma mer info om dagen, eller kanske du kan bidraga med något intressant så hör av dig till Rikard eller Lollo Wallerman.

Detta är en dag där vi skall umgås och inga jobb skall göras på våran anläggning bara njuta av den fina anläggningen vi har och förbereda oss för den bästa sommarn i mannaminne.

Arrangeras av Team Kanalen och CSS Seniorer

Nu börjar vi få vårkänslor!!!!!!!!